Velen van ons zitten vast aan huis ideaal en proberen te jongleren nu vanuit huis Chelsea FC Thuisshirt werken, waardoor onze jongeren niet in schermzombies worden, en een gevoel van thuis behouden bestellen. We snappen het, het jongleren is echt: het ontdekken van Sevilla FC Thuisshirt tijd om te douchen en je tanden op sommige dagen schoon te maken, lijkt misschien een worsteling, laat staan om in een training te passen!

Maar het beoefenen van gezonde routines hoeft niet uren uit je dag te duren. Door een intentie in te stellen en een positieve kijk te hebben, kan het veel gemakkelijker zijn dan u denkt plezier te hebben in gezonde maaltijden, tijd te ontdekken voor fitness, vast te leggen in wat snelle angstverlichting, en af te sluiten voor een geweldige nachtrust . Hint: je kunt misschien zelfs je jongeren werven om mee te doen en die schermtijd minuten te stoppen om volledig uit de hand te lopen.

Probeer minder dan 10 minuten van je dag, elke dag deze week, minder dan 10 minuten te snijden, en merk precies op hoe je je aan het einde van de week voelt!

Een minuut voor een veel meer bewuste maaltijd. Intuïtief eten is een methode om uw gezondheid en welzijn te verbeteren, evenals welzijn – Science stelt zo! Selecteer deze week ontbijt, lunch of diner en besteed slechts 60 seconden aan elk type van een van deze bewuste acties:

Oefen diepe ademhaling: inspecteer zowel met je geest als maag voordat je die allereerste beet neemt.
Drink een glas water voordat je eet.
Vertraag, ga zitten en eet weg van afleidingen.
Neem even de tijd om te inspecteren met je veranderende volheidsniveaus terwijl je eet om te stoppen met te veel eten.
Bewaar een fysieke of online tracker en noteer wat je eet, evenals de emotionele signalen die je kunnen veroorzaken om te eten om niet-honger redenen.

Een week van gezonde brekkies in drie minuten. Genieten van een groter ontbijt dan het diner kan helpen bij het stoppen van obesitas en helpen bij bloedsuikerbeheer. Hoe kun je precies een gezond en stevig ontbijt maken dat eveneens snel en gemakkelijk is? Maak een enorme reeks overnachting haver als een week! Integreer haver, melk, yoghurt, evenals fruit in een container en in de koelkast. Krijg elke ochtend een kom vast, maaltijd een paar opgehoopt lepels omhoog, bedek met een sprenkeling van noten of zaden, evenals een sprenkel van melk – VOILA!

Veel meer ideeën nodig? Inspecteer deze 16 make-ahead ontbijt of wanneer in een oplossing, een fundamentele snack kan veel beter zijn dan helemaal niets!

Doe een korte training van 10 minuten (of minder!). Het persen van korte trainingen gedurende de dag omvat belangrijke beloningen. Het brengt je niet alleen naar NIX die alles-of-niets-mentaliteit die je ervan weerhoudt fit te worden, maar slechts één minuut intense intermitterende oefening drie keer per week heeft hart-gezonde voordelen.

In het FIN-gedeelte van de Fitbit-app kunt u korte premium workouts ontdekken, zoals de kern van 10 minuten en benen met Fitbit-instructeur of de 5 minuten durende ab-training met platte buik met Popsugar. Denk maar aan: als je deze maand elke dag een training van vijf minuten toevoegt, zou je ongeveer 155 extra minuten fysieke activiteit bereiken, wat allemaal optellen als je je methode werkt om je 150 actieve zone minuten regelmatig doel te bereiken!

Pompoen angst in drie minuten. Heb je begrepen dat is aangetoond dat slechts twee minuten begeleide ademhaling de hartslag in rust minimaliseert? Zoek er bovendien niet uit dan de kick -back -functie op specifieke Fitbit -apparaten! Of probeer een van de 3-4 minuten durende meditaties voor angst in Fitbit Premium.

Wind af voor een geweldige nachtrust in 10 minuten. Voel je je een beetje beland of rusteloos voor het slapengaan? Probeer een volledige lichaamsscan om je geest te kalmeren en je te eenvoud in een geweldige nachtrust. Tik in de Fitbit -app op het tabblad Vind en onder Mindfulness, ontdek je een reeks keuzes, waaronder meditaties voor slaap, het achteruit van geluiden, evenals verhalen voor slaap.

Als je je afvraagt welke methode eerst gezond moet zijn, denk dan na over welke actie je deze week het meest ten goede kan profiteren en van daaruit kan gaan. Elke actie die u onderneemt, ongeacht hoe klein, is een stap in de ideale richting. Je hebt dit!

Deze info is alleen voor academische functies en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U mag deze info niet gebruiken om een probleem of wellness -kwestie of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Inspecteer altijd met uw arts voordat u uw dieet wijzigt, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fysieke fitnessroutine beginnen.

Jamie wijs

Jamie Wise, Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt geregistreerde diëtistische voedingsdeskundige, is een Fitbit Health and Wellness -coach. Ze is een actief lid van de Academie voor Nutrition en Dietetics met ervaring in het bedrijfsleven en wetenschappelijk welzijn. Als je niet coacht, kun je Jamie Biking, Hiking, Backpacking, evenals paddleboarden met haar pup en andere helft rond de Pacific Northwest ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.