(het naleving van het artikel is geschreven door Ellen J. Stauwsky, Ed.D., senior schrijver voor Hackney Publications & Professor, Afdeling Sport Management, Drexel University, ejs95@drexel.edu)

In maart 2016 specificeerde St. Cloud University (SCSU) beheerders onthulden een atletiekreorganisatieplan dat de eliminatie FC Utrecht Thuisshirt van de langlaufen van de heren omvatte, evenals veldteams (zowel binnen als buiten) naast mannen, zowel voor mannen als tennis voor dames en Noordse skiën. Wijzend op een neergang in institutionele inschrijving en het daaropvolgende verlies van inkomsten uit collegegeld in de buurt van $ 8,6 miljoen tussen fiscale jaren 2011 en 2016, legden SCSU Athletics -functionarissen uit dat Sport Club Internacional Thuisshirt de bezuinigingen deel uitmaakten van het evaluatieproces van de universiteit en het algemene budgetplan -evaluatieproces en ook Kostenverbittingsinspanningen. Volgens Leclair (2016) zou de voorgestelde herstructurering van de SCSU Athletic Department, die eveneens sommige sporten omvatte terwijl ze in andere herinvesteerden, het tekort van $ 500.000 dat de atletische afdeling met de helft liep, verminderen.

In de nasleep van de aankondiging kwamen SCSU -atleten van zowel getroffen als niet -aangetaste teams zich om te vragen dat beheerders de beslissing opnieuw evalueren (Leclair, 2016). Over de bezwaren van de atleten, en benadrukte dat de beslissing definitief was, ging de SCSU -administratie verder om de programma -eliminaties en reducties te implementeren.

Vertrokken zonder enige opluchting en citeerde een gebrek aan titel IX -compliance, hetzij vóór of na de reorganisatie, vijf SCSU vrouwelijke atleten die lid waren van het tennisteam van de vrouwen, zochten in eerste instantie en werden toegekend, een voorlopig bevel om SCSU te voorkomen om te voorkomen Voortdurend met hun plan in afwachting van de beoordeling van hun titel IX verklaart in juli 2016. Tegen september 2016 was het aantal vrouwelijke atleten van SCSU uitgegroeid tot leden van het Noordse ski -team, waarbij een class action tegen de universiteit is ingediend namens zichzelf evenals andere op dezelfde manier gelegen vrouwen. Ze zochten verlichting van een vermeend patroon van seksuele discriminatie dat resulteerde in een ontkenning van atletische kansen en een billijke behandeling onder titel IX, terwijl de rechtbank ook de nalevingsinspanningen van de beklaagden screenen.

Na een juryrechtspraak in december 2018, voorgestelde feesten, suggereerden de feiten van feiten, conclusies van de wet, evenals bevelen in januari 2019. Gedaagden CSCU bewaren de atletische afdeling als hiervan is in overeenstemming met titel IX, en merken op dat zij had deelgenomen aan een daad van grote overtuiging door talloze bevestigende stappen te ondernemen om een ​​titel IX -conforme afdeling te exploiteren na het inhuren van een titel IX -coördinator in 2010, evenals een nieuwe atletisch directeur in 2012. CSCU houdt als bewijs hun reactievermogen voor suggesties van een Titel IX Consultant die daar in 2010 en opnieuw in 2011 is bezocht. Ze merken verder op dat op aandringen van de titel IX -coördinator een slapend gender -aandelenadviescomité (GEAC) werd gereconstitueerd, evenals een aantal maatregelen genomen door de Athletic Director Om specifieke problemen op te lossen, zoals aanpassingen aan methodroutines en het reisbeleid van het spel, het trekken van boostergeld onder één paraplu, evenals verbeteringen aan T Hij SCSU softbalveld.

SCSU legt uit dat de kostenstrategieën voor de kosten die zijn vastgesteld in een tijd van monetaire stress aan de universiteit een objectieve evaluatie nodig hadden van het gebied van atletische teams die door de afdeling werden aangeboden, en merkte op dat SCSU’s sponsoring van 23 sportteams meer was dan enig soort van hun peer -instellingen, meer was dan enig soort van hun peer -instellingen in de NSIC en ze vestigde ze als exploitatie van een van de grotere NCAA Division II -instellingen in het land. De atletische directeur getuigde tijdens het proces dat als SCSU geen programma had en het voor het eerst bouwde, haar suggestie zou zijn om een ​​algemeen van 12 sporten te hebben sinds van resource -beperkingen. Het verminderen van de grootte van het programma -aanbod en het implementeren van een roosterbeheerprogramma (beperking van het aantal kansen per team) werd verstrekt als strategieën die zijn ontworpen om een ​​duurzaam kader te produceren voor een afdeling die werd getest door beperkte middelen.

Een van de kwetsbaarheden van SCSU is de setting die ze hebben genomen met betrekking tot hoe hun inspanningen om teams in vorm te verminderen precies in hun plan te verminderen om ten minste van een van SL Benfica Thuisshirt de onderdelen van de driedelige test te voldoen voor het beoordelen van toegang tot atletische betrokkenheid. Het allereerste deel van de test, aangeduid als Prong 1, biedt instellingen om atletische kansen te bieden aan zowel mannelijke als vrouwelijke atleten die evenredig zijn aan de weergave van mannelijke tot vrouwelijke studenten. Als dat niet falen, kunnen instellingen naleving aantonen door aan te tonen dat er een geschiedenis is geweest en een voortdurende methode van programmagroei is (wat betekent dat programma’s en kansen Hnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.