die bijdragen aan de archieven van Combative Sports Security Studies van deze site, een recent bericht werd gepubliceerd in het Journal of Sports Medicine die redenen onderzoekt om MMA-periodes te worden geannuleerd tijdens Aston Villa FC Thuisshirt de pre-bout Beoordelingsproces.

De onderzoeksstudie bekeken 6 jaar aan gegevens die zijn verkregen van de Calgary-strijdlustige sportcompensatie en merkte op dat 5,4% van alle aanvallen werd geannuleerd tijdens het pre-bout-beoordelingsproces. De redenen omvatten het niet verwerven van de benodigde neuroimaging, neuroimaging afwijkingen, onvolledige routinematige screeningonderzoeken, het overschrijden van maximaal gewichtsverschil tussen de twee atleten, letsel in Japans Voetbalelftal Thuisshirt de pre-competitieperiode, uitdroging, uitdroging, evenals ECG-afwijkingen.

Het volledige onderzoeksonderzoek kan hier worden ontdekt met de abstracte lezing zoals voldoet aan –

Achtergrond

Momenteel is er geen literatuur die de redenen onderzoekt voor de annulering van amateur of expert gemengde martial arts (MMA). De functie van dit onderzoek was om de scenario’s te evalueren die de annulering van MMA-aanvallen door calgary-artsen aan de ringen veroorzaken tijdens de pre-bout-beoordelingsperiode en om elk type opkomende patronen te bepalen die de regulatoïne van deze sport kunnen begeleiden.

Methoden

De case-series zijn gebouwd van de Calgary Combinative Sports Compensation Pre-Bout Assessment Records, evenals de medische dossiers die door elke atleet zijn ingediend van januari 2010 tot december 2016.

Resultaat

Geannuleerde aanvallen in de pre-bout beoordelingsperioden vertegenwoordigden 5,4% van alle MMA-periodes in Calgary. Een algemeen van 25 redenen veroorzaken Bout -annulering en omvatte het volgende: het niet verwerven van de benodigde neuroimaging (28,0%), neuroimaging afwijkingen (24,0%), onvolledige routinematige screeningonderzoeken (16,0%), het maximale gewichtsverschil tussen de twee atleten ( 16,0%), letsel in de pre-concurrentieperiode (8,0%), uitdroging (4,0%), evenals ECG-afwijkingen (4,0%). De afwijkingen op neuroimaging (n van 6) omvatten het volgende: Publiceer traumatische gliose op MRI (n = 1, 16,7%), flares diffuus evenals bevindingen die consistent zijn met microhemorrhage op MRI (n = 1, 16,7%), chronisch orbitaal fract met vetkussen extrusie op CT (n = 2, 33,3%), lacunar infarct op MRI (1), evenals niet -gespecificeerde MRI -afwijking (n = 1, 16,7%). Tweeëntwintig atleten hadden gevechten geannuleerd en van deze drie atleten hadden hun aanvallen om twee redenen gestopt.

Conclusies

Het naleven van suggesties wordt geleverd en omvatten: de ontwikkeling van richtlijnen met betrekking tot pre- en post-bout neuroimaging, de toepassing van industriële minimale medische screeningstandaarden, de acceptatie van een longitudinale techniek voor gewichtsbewaking, de vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang, de Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt vooruitgang, de vooruitgang, de vooruitgang van competente doktersgroepen aan de ringen, evenals actief toezicht door de strijdlustige sportcompensatie tijdens het matchmakingsproces.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Ringside artsen publiceren consensusverklaring over concurrent Brain Imaging June 13, 2022in “veiligheidsstudies”
MMA resulteert in veel meer algemene verwondingen dan boksen, maar minder brain trauma onderzoeksonderzoek rapporten SSEPT SPECT 5, 2015in “veiligheidsstudies”
Studie – hersenschudding veel typisch letseltype in onderzochte MMA -boutsjuly 10, 2018in “Safety Studies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.