ABS – vooral als je op het strand bent – kunnen behoorlijk zichtbare spieren zijn, dus ik ben meestal gevraagd naar mijn favoriete kernbewegingen. Maar de kern is veel meer dan je buikgebied: het is de groep spieren die zich uitstrekken van je schouders tot je heupen. En wanneer u de kern traint en versterkt, creëert u een foundation die u kan helpen beter te stappen en normaal een beter leven leidt.

Dat gezegd hebbende, standaard ABS -bewegingen zoals crunches kunnen helpen je buik te versterken, maar ze zullen je kern niet noodzakelijkerwijs versterken. Crunches werken uw lichaam in een beperkt bewegingsbereik en richten zich alleen op een klein gebied. Mijn overtuiging is hoe veel meer je functioneel beweegt – wat betekent, zoals je van nature in alledaagse activiteiten zou – en je lichaam als een hele eenheid behandelen, training wordt een stuk effectiever en kan je helpen om beter te presteren bij elke sport – om nog maar te Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt zwijgen stop verwondingen.

Terug naar mijn favoriete kernbewegingen: crunches? Liften met lagere poten? Nee. Hier zijn de drie waar ik van hou:

Bouw een sterkere kern met Gabby’s 3 favoriete bewegingen

1. Kettlebell Snap

Sta staan vast te houden aan een lichtgewicht kettlebell (zodat je hiermee zonder al te veel uitdaging kunt slingeren), met je voeten heupafstand uit elkaar en palmen naar je lichaam gericht. Je borst moet omhoog zijn, met je schouders naar beneden.
Houd je armen maar toch los, trek je buikspieren naar je wervelkolom en verzacht je knieën (dus ze zijn niet hyperextended).

Haal je gewicht op je hielen houden, scharnier van je heupen om je achterkant terug en naar de vloer te laten zakken. Duw vervolgens naar beneden door je hielen en druk je heupen omhoog en naar voren – terwijl je het gewicht omhoog zwaait naar de borsthoogte.

Terwijl de kettlebell naar beneden komt, zink je weer naar beneden met je gewicht in je hielen, waardoor de kettlebell tussen je benen naar beneden komt voordat je hem opnieuw opslaat voor een andere vertegenwoordiger. Herhaal voor 5 tot 15 herhalingen, afhankelijk van uw fitnessniveau.

2. Lunges voorwaarts en achter

VOORUIT: Ga staan met heupafstand van de voeten, en met je borst omhoog en buikspieren, stap naar voren met je ideale voet, laat je lichaam zakken totdat je ideale dij parallel wordt met de grond. Duw door je ideale voet en breng het terug om te beginnen. Herhaal met de linkerkant en wissel af voor 10 tot 20 totale herhalingen.

Terug: Ga staan met heupafstand van de voeten, en met je borst omhoog en buikspieren, stap je ideale voet terug en laat je lichaam zakken totdat je linkerdij parallel aan de grond wordt. Houd je borst omhoog, duw omhoog door je linkervoet om je ideale voet terug te brengen om te beginnen. alternatieve zijden voor 10 tot 20 herhalingen.

3. Houtkarbonades

Houd een lichtgewicht halter of medicijnbal met beide handen vast en staan met voeten iets breder dan heupafstand. Trek je buikspieren naar je wervelkolom en hurk – terwijl je tegelijkertijd het gewicht naar je linkervoet naar beneden brengt. Sta vervolgens op en breng het gewicht omhoog over je lichaam, en boven je ideale schouder, waardoor je lichaam kan draaien, en je linkervoet kan draaien. Herhaal 5 tot 15 herhalingen voordat u van kant schakelt.

Extra krediet:

Dit is eigenlijk verplicht: de beste kernoefening is wat je in je mond stopt. Dood me niet, maar een voedzaam, goed afgerond dieet heeft veel meer impact op je buikgebied dan elke oefening die UNAM Pumas Thuisshirt ik je kan overtuigen om te proberen. Slaap is een andere grote speler wanneer het betrekking heeft op het bouwen van een sterke basis. Het krijgen van voldoende Z’s helpt je spieren te herstellen en houdt angst onder controle. Gebrek aan slaap kan ook bijdragen aan een toename van de cortisolspiegels, iets dat direct uw middengedeelte kan beïnvloeden.

Deze informatie is alleen voor educatieve Gremio Thuisshirt doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U mag deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Gabby Reece

Wereldberoemde atleet, de bestsellerauteur, vrouw en moeder van de New York Times. Gabrielle Reece is een voormalige professionele strandvolleybalspeler en was de eerste vrouwelijke woordvoerster van Nike. Ze heeft een passie voor gezond leven en fitness, die haar beroep heeft gevormd en haar een populaire leider maakt in de wereld van gezondheid en welzijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.