UFC 274 neemt de locatie op zaterdag in Footprint Center in Arizona. De huidige lichtgewicht kampioen Charles Oliveira van de UFC, die het evenement headline -linering, blijkbaar miste het gewicht vandaag in een half pond over de limiet van het kampioenschap. Hij zal uiteraard aan het begin van de wedstrijd van morgen zijn ontdaan van zijn marketingtitel.

Er is een aanbeveling dat de officiële schaal kalibratieproblemen had die op zichzelf moeten worden gecontroleerd. Zoals Tony Cummings, de atletische commissaris van Colorado opmerkte: “vroeg om te zien wanneer, precies hoe net zo goed door wie de schaal werd gelicentieerd, een begin zou zijn.”

Afgezien van kalibratieproblemen, een veel meer overkoepelende zorgen is of het Arizona Department of Gaming, de toezichthouder van het evenement, voldoet aan hun officiële evaluatie in regels.

Arizona heeft een paar wetgeving en richtlijnen voor de boeken wanneer het betrekking heeft op MMA evalueren INS. In het bijzonder de administratieve code van Arizona heeft het naleving van het vermelden van evalueren in INS:

De weging moet elke keer worden vastgehouden, evenals de locatie goedgekeurd door de compensatie in overeenstemming met A.R.S. § 5-225 (e). Het wordt begeleid door een compensatievertegenwoordiger. Promotors zijn nodig om contact op te nemen met de commissie minimaal 48 uur bij AS Monaco Thuisshirt de ontwikkeling van de weging om daarvoor plannen te maken. Deelnemers wagen bij de weging en het falen om dit te doen, kunnen de deelnemer aan discipline onderwerpen, evenals het opnemen van diskwalificatie door concurreren.

En merkt verder op als voldoet aan jagers die het gewicht missen:

Een deelnemer die zijn of haar contractuele gewicht veel meer dan een pond overschrijdt bij de weging, is in strijd met Hisor haar contract. Naar goeddunken van de Commissie kan TheContestant een tweede kans krijgen om het gewicht binnen twee uur te tomake. In het alternatief kan de commissie een aanklacht opleggen, inclusief een verbeurdverklaring van niet veel meer dan 20% van de bruto portemonnee. Penaltyamounts kunnen worden toegevoegd aan de handtas van de combinatie van de deelnemer.
Er zijn mogelijk variaties in gewichtstoeslagen en Zuid-Koreaans Voetbalelftal Thuisshirt gewichtsklassen in niet-championship-gevechten, als beide contestanten en de compensatie de variatie toestaan.

Wat nog belangrijker is, het herziene statuut titel 5, hoofdstuk 2 van Arizona, hoofdstuk 2 sectie 225 (waarvan de bovenstaande code aangeeft ”Als volgt lezen:

E. Wegen voor alle wedstrijden mogen niet veel meer dan vierentwintig uur vóór de gerangschikte tijd van het evenement zijn of minder dan drie uur vóór de gerangschikte tijd van het evenement. Een vertegenwoordiger van de compensatie gaat zo goed toe en begeleiden alle wegingen. De wegingperiode is een uur.

UFC 274 begint om 5:30 Eastern Time, 2:30 Pacific. Oliveira ‘gemist gewicht’ op een twijfelachtig gekalibreerde schaal met rapporten die de ongeluk al in 12:27 Pacific dekken.

De atletische compensatie heeft veel discretie om precies te evalueren ins. Ze hebben niet de discretie om een ​​wettelijk voorgeschreven tijdlijn omver te werpen.

Tenzij Arizona verouderde statuten publiceert, evenals richtlijnen Oliveira heeft een oprechte meningsverschil dat hij nooit het gewicht heeft gemist, omdat de specificeer geen geschikte evaluatie voor iedereen op de kaart heeft AZ Alkmaar Thuisshirt bewaard.

Arizona heeft een aantal beschrijvende te doen.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Een andere UFC -concurrent mist het gewicht dat er ziek uitziet op de weegschaal. Werkt de toezichthouders? 1 oktober 2021 met 1 commentaar
$ 23.000 Oordeel bevestigd voor UFC 157 Piraterij 4, 2016in “Piraterij”
$ 1.000 aan schadevergoeding toegekend voor UFC 172 Piraterij 30, 2016 in “Piraterij”

Leave a Reply

Your email address will not be published.