Hallo van Jeruzalem !! Vandaag hebben we de Jeruzalem Marathon Race -cursus onderzocht. Deze hele reis is zo grondig georganiseerd en onze gids Gabby is geweldig. Ik wil nog 4 weken met haar rondhangen en ontdekken wat ik kan over deze prachtige plek.

Gisteren was onze allereerste stop het persseminar met de burgemeester van Jeruzalem. Het werd gehouden in Norte Dame, een hotel waar de paus is gebleven als hij in de stad is. Best chique.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Herhaal. Trainingsplan Dag 5.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 34 Leicester City Thuisshirt seconden

Volgende
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Live
00:00
08:21
04:34

Het uitzicht is ook vrij legendarisch.

Daarna reden we een paar van het raceprogramma’s en bekeken we de hoogtepunten. Ik ben bij een persgroep, dus niet iedereen runt de race die een paar groep alleen maar foto’s maakt en de race bedekt.

Het uitzicht is prachtig, maar laten we er rekening mee houden dat ik deze berg op moet rennen om het te zien voor de race !!

Een beetje snack tijdens het rondrijden … Halva. Het is iets dat ik een paar keer in Californië heb gezien, maar geen concept had wat het was! Het is een sesamzaadpasta -dessert.

Na een rondleiding door het raceprogramma gingen we naar de lunch. Nog een Fantastic Four -programmagaal. Er zijn heel veel keuzes en groenten en ik vind het leuk.

We gingen naar de Race Expo. Het was geen significante expo, maar had wat je nodig had als je iets niet herinnerde voor de racedag of gewoon wat leuke hardloopuitrusting wilt.

Tijdens de lunch kwam een ​​man van lopers zonder grenzen met ons praten over de groep. Het werd gedeeltelijk geproduceerd om te helpen bij het doorbreken van de kloof tussen zowel Joodse als Arabische tieners als volwassenen in Jeruzalem en andere delen van Israël. Hij verklaarde dat het onwaarschijnlijk is dat zowel Joden als Arabieren vrienden zijn, naar exact dezelfde school gaan, vooral samenhangen, omdat elke groep voor zichzelf blijft (net als op een groot aantal plaatsen). Bij elkaar komen voor het runnen van assists verenigt echter de buurten en biedt hen een doel om naar toe te werken.

Op dit moment zijn er ongeveer 90 leden van de groep. Veel van hen runnen een van de Jeruzalem Marathon -races (er is ook een 5K, West Ham United Thuisshirt 10K en halve marathon).

Ze hebben geen website, maar u kunt hun Facebook -pagina inspecteren als u meer wilt ontdekken.

Vraag: Heb je ooit Halva gehad? Ooit een maaltijd van vier programmagoen gehad?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Je hardloper, eter, bezoekersvragen- Insta Story (Jan Part 2) podcast

Je hardloper, eter, bezoekersvragen- Insta Story (Jan Part 2) podcast

Je zorgen over hardlopen, bloggen, haar, uithoudingsvermogen training en meer! Ik beantwoord alle zorgen die hierin kwamen

10 beste foto’s van de Boston Marathon Weekend Day 1

10 beste foto’s van de Boston Marathon Weekend Day 1

Boston Marathon Weekend Samenvatting. Plezier van de Boston Marathon Expo, Food, Surface Line, Run en Hotel. BAA 5K race en ontmoeten Club America Thuisshirt elkaar

Inpakken voor de run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de Run Disney Wine en Dine Half Marathon Race Weekend. Wat ik inpak om de 13,1 mijl race te draaien

Run Disney Race Day PACKing met een lijst van gratis afdrukbare PDF

Run Disney Race Day Packing Listing Gratis afdrukbare PDF

Free Run Disney Race Weekend Packing List. Walt Disney World Marathon, half, 10k en 5K racedag pakkinglijst.

Gratis lopende logboek en maaltijdplanner voor hardlopers

Gratis lopende logboek en maaltijdplanner voor hardlopers

Running Log en Meal Planner Gratis afdrukbare PDF voor hardlopers Training voor 5K, 10K, Half Marathon en Full Marathon Races

Coronavirus voor hardlopers – wat u moet weten

Coronavirus voor hardlopers – wat u moet weten

Coronavirus info voor hardlopers. Kun je rennen tijdens de uitbraak van Covid19. Lijst van marathons geannuleerd of vertraagd D

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.