– Het onderstaande oordeel is hier afgerond.

__________________________

Toevoegen aan de gearchiveerde berichten van deze site met betrekking tot Battle Sports Piratery, zijn redenen voor het oordeel onlangs vrijgegeven door de Amerikaanse rechtbank, Ed Californië, waarin de schadevergoeding werd beoordeeld voor de industriële piraterij van UFC 173.

In de recente situatie (Joe Hand Promotions, Inc v. Ahmadi) toonde de beschuldigde UFC 173 in een industrieel establishment zonder de industriële sublicentiekosten te betalen. De eiser klaagde zowel aan als verkregen standaardoordeel. De eiser vroeg maximale wettelijke schade van $ 110.000, maar de rechtbank verwierp dit verzoek en gaf in plaats daarvan schadevergoeding toe in totaal $ 6.000 magistraatrechter Deborah Barnes bood de naleving met redenen:

Volgens de Federal Communications Act kan een eiser ervoor kiezen om werkelijke of wettelijke schade te vragen…. Het statuut biedt voor wettelijke schade voor elke overtreding van niet minder dan $ 1.000, evenals niet veel meer dan $ 10.000, zoals de rechtbank beschouwt … Eiser zoekt de maximale toekenning van $ 10.000. Het statuut machtigt ook verbeterde schade van niet veel meer dan $ 100.000 als Deens Voetbalelftal Thuisshirt de rechtbank ontdekt dat de overtreding “zo goed betrokken was als voor de functie van direct of indirect industrieel voordeel of persoonlijke monetaire winst.” … .. “[T] hij eenvoudige bewering dat beschuldigde opzettelijk handelde is onvoldoende is om verbeterde schade te valideren.” Kingvision Pay-Per-View, Ltd. v. Backman, 102 F.Supp.2d 1196, 1198 (n.d. Cal. 2000).

Hier zoekt eiser $ 100.000 aan verbeterde wettelijke schade. Eiser betoogt dat het gevraagde bedrag voornamelijk gerechtvaardigd is, omdat van de vereiste om uitzendpiraterij af te schrikken vanwege de schade die aan het bedrijf van de eiser is aangericht als gevolg van dergelijke activiteiten. Bij het identificeren of verbeterde wettelijke schade geschikt is, denken rechtbanken meestal na over ‘herhaalde overtredingen gedurende een langere periode; aanzienlijke onwettige monetaire winsten; aanzienlijke werkelijke schade aan eiser; De advertenties van de verdachte voor de bedoelde uitzending van het evenement; Verdachte rekent een dekking of het in rekening brengen van premies voor zowel voedsel als drankjes. ” Kingvision Pay-Per-View, Ltd. v. Gutierrez, 544 F.Supp.2d 1179, 1185 (D. Colo. 2008) (citaat weggelaten).

Eiser heeft een verklaring van zijn detective ingediend waarin wordt aangegeven dat tijdens het uitzenden van het programma in de instelling van de verdachte de rechercheur maximaal 26 klanten in de vestiging heeft waargenomen en dat er geen dekking was om in de vestiging te gaan. (ECF nr. 14-3 op 2.) Eiser is zonder enige aanwijzingen van enig bewijs van enig beschuldigde dat het gevecht in het etablissement zou worden getoond, dat een speciale premie op eten of drinken werd aangeklaagd in het etablissement op De nacht van het programma, of dat de vestiging elk type hoger niveau van bedrijf deed op de nacht dat het programma werd getoond dan op enig ander moment. Zoals erkend door de eiser, zijn er in deze actie “geen ernstige omstandigheden opgemerkt”. (PL .’s MDJ (ECF nr. 14-1) op 11.) Bovendien heeft eiser geen bewijs geleverd aan de rechtbank die suggereert dat de beschuldigde een herhaalde uitzending piraterij-dader is. [3]

In het licht van dit record ontdekt de ondergetekende onenigheid van de eiser ter ondersteuning van verbeterde wettelijke schade om niet -overtuigend te zijn en niet te worden ondersteund door het gewicht van autoriteit in dit gebied. Dienovereenkomstig zal de ondergetekende suggereren dat het oordeel wordt ingegaan tegen de in gebreke gebleven verweerder, en dat eiser $ 6.000 aan wettelijke schade krijgt, zonder enige toekenning voor verbeterde wettelijke schade, overeenkomstig 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (I & II). Zie J&J Sports Productions Inc. v. Ocampo, Situatie nr. 1: 16-CV-0559 LJO JLT, 2016 WL 6246490, op *6 (E.D. Cal. 26 oktober 2016) (“Omdat er onvoldoende bewijs is demonstreren dat de piraterij is uitgevoerd voor functies van industriële of persoonlijk gewin, wordt verbeterde schade niet aanbevolen. ”); J&J Sports Productions, Inc. v. Bolano, Situation No. 5: 14-CV-3939-BLF, 2015 WL 4512322, op *4 (n.d. Cal. 24 Vissel Kobe Thuisshirt juli 2015) (“Kortom, het is de bezorgdheid van eiseres Zowel het vaststellen van opzettelijkheid en eiser heeft geen enkel bewijs geleverd en geen enkele vorm van analyse van de specifieke feiten in deze situatie op dit punt uitgevoerd om een ​​toekenning van verbeterde schade te rechtvaardigen. Als zodanig heeft eiser ook geen recht op verbeterde schade aangetoond zoals de rechtbank weigert dergelijke schade hier toe te kennen. ”); J&J Sports Productions, Inc. v. Lorenzana, Situatie nr. 13-CV-5554 BLF (JCS), 2014 WL 3044566, op *4 (n.d. Cal. 13 mei 2014) (“Er is ook onvoldoende bewijs dat beschuldigd is het programma weergegeven Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt voor een ‘commercieel voordeel’ of voor ‘financieel gewin’, wat nodig is voor een toekenning van verbeterde schade. ”).

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

$ 4.750 aan schadevergoeding toegekende naleving van UFC 173 Piraterij 7 december 2015in “Piraterij”
$ 60.000 vraag afgewezen voornull

Leave a Reply

Your email address will not be published.