Veronderstelt u waar ik gisteren naartoe ging?! Als je commentaar gaf met Club 33 in Disneyland – je had gelijk !! Arsenal FC Thuisshirt Ik was zo opgewonden!

Laten we eerst zoveel teruggaan als de evenementen overdag – ik bracht de dag door op Disney’s California -ervaring met mijn fam.
Mijn nieuwste video’s

Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
Snelle tutorial van het onderlichaam Sporting CP Thuisshirt voor hardlopers trainen een bewegingen. Dit bevat:
Sumo squat
Reverse Lunge – Juist
Reverse Lunge – Links
Laterale lunge – het beste
Laterale lunge – links

Ontvang nu de trainingskalender van deze maand voor hardlopers op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 9 seconden

Volgende
Face Mask Suggesties om te rennen en naar buiten te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
03:09

Snacks werden genoten …

Het nieuwe voertuigen land was ingepakt, dus kwamen we in de enkele rijderlijn voor Radiator Springs Races voor een kortere wachttijd. Gelukkig kwam mijn moeder en ik nog steeds in exact dezelfde auto.

Het was een leuke rit, een beetje kort, maar ik vond het leuk.

De ervaring in Californië viert alle dingen uit de Golden State. Ik begrijp het niet als je bewust bent, maar ik ben een grote fan van CA, dus ik graaf het.

Dit gebied is gemodelleerd naar Deens Voetbalelftal Thuisshirt de werf van vissers in San Francisco. We liepen met de Ghirardelli -winkel en ze bieden je een totaal gratis stuk chocolade. God zegene het.

Aangezien het Chinese Nieuwjaar voor de deur staat, is er een speciaal menu in een van de restaurants. Ze hadden een gemberthee die mijn aandacht trok. Ik geloofde dat het zou zijn als boba -thee, wat het nogal een beetje is, gewoon niet zo ongelooflijk (maar de Boba -locaties hier in de buurt van Rock).

De beruchte gerookte kalkoenpoot moest ook plaatsvinden …

Eet zoals je het impliceert. (Ik geloof dat de man achter me mijn voedselkeuzes beoordeelt.)

We gingen ook op het enorme reuzenwiel -ding en het was bevriezen. Dus moest ik knuffelen met deze totale complete vreemdeling om warm te blijven. Hé, je moet doen wat je moet doen.

Ik: “Heb je een bericht voor mijn bezoekers omdat ik vandaag over je ga publiceren?”

Ben: “Nee”

Dus daar ga je.

Oké nu voor het primaire evenement …

Club 33 Bezoek

Club 33 is het enige restaurant van een lid in Disneyland. Het is extreem speciaal en kostbaar om lid te worden. Ik geloof dat ze alleen elk jaar een specifiek aantal leden inschakelen en de inzending betalen. Vervolgens kunt u reserveren voor het restaurant.

Het gerucht gaat dat het een uitnodiging krijgt om lid te worden van het lidmaatschap van de Club 33, je moet een tatoeage van Mickey Mouse op je kont krijgen. Moon vervolgens de videocamera op Strooi Mountain als bewijs. Als deze ‘applicatie’ wordt geaccepteerd, krijgt u een bundel met cheddar -kaas die u achterlaat op het Mickey Mouse -standbeeld op Primary Street met 30.000 dollar om het inschrijfgeld van uw eerste jaar te dekken. Als je het zo ver hebt gehaald, stuur me dan ook 30k sinds ik dat allemaal heb verzonnen. Bedankt.

Gelegen in Disneyland, onopvallend boven de Blue Bayou op New Orleans Square is mogelijk een van de beste vijfsterrenrestaurants van Orange County. Met een beperkt lidmaatschap van slechts 487 is Club 33 niet beschikbaar voor het publiek. Leden organiseren zich misschien niettemin voor hun vrienden en medewerkers om de club te ervaren.

In november kreeg Ben speciale erkenning op het werk omdat hij geweldig was. De eigenaar van zijn bedrijf is lid van Club 33 en nodigde hem en 3 gasten uit om te dineren in de club. U verplicht om hier 2 dingen over te begrijpen:

1. De club is erg duur en exclusief, dus dit is echt een groot probleem.

2. Mijn beetje broer of zus Matt wordt verteerd door Disney, dus dit is een nog groter aanbod aan hem dan wie dan ook ter wereld.

Dus uitnodigde Ben zeker Matt, mijn moeder en deze vrouw voor het avondeten.

Als je daar aankomt, klinkt je de deurbel en vermeld je de naam waar de boeking onder staat. Deze deur is het beste naast de Blue Bayou.

Op deze man reageerde en leidde ons naar binnen. Hij gaf ons een korte reis van de kleine lobby en een geschiedenis van de foto’s op de muren.

Dan neem je een teeny lift net zoveel als de tweede verdieping met de eetkamer.

Club 33 heeft een heleboel Disney -geschiedenis in de buurt. Deze bijzettafel stond in de film Mary Poppins (waarvan ik geloof niet dat ik alle methode heb doorgemaakt?).

Er was daar ook een schattige vrijgezellenfeest! Ik weet zeker dat als ik Cindy hier voor haar vrijgezel nam, ze me zou afwijzen, maar het werkt voor hen. (Sidenote: Haar viering komt in maart aan!)

Club 33 Restaurantmenu evenals eten

Club 33 wordt nagedacht over een 5 -sterren restaurant en het is echt te zien. De service, het menu en de eetruimte zijn allemaal prachtig.

Ik begon met een glas Riesling. Jullie mannen begrijpen dat ik niet erg chique ben, maar dit was leuk om te doen alsof de nacht.

Club 33 Menu

Het menu is duidelijk en wat er ook geweldig klonk. (Plus onze boeking was zowel voor 20.00 uur als ik honger.)

Dit is ook een 5 -programmaprix fixe -menu. Opmerking: het diner was opgenomen bij de uitnodiging, dus we hebben niets betaald, maar de drankjes. Of ik zou zijn gestorven sinds ik opnieuw ben, ik benNiet chique.

Club 33 Diner

Little Sla Salad

Heirloom linzen soep

Calamares

King krab gevulde Maine kreeft

Zelfs de toiletten waren chique … zeer een soort oude stijl, maar ik vind het leuk dat ze het origineel houden.

De zitruimte buiten de wasruimte.

En omdat dit een full -service blog is en ik begrijp dat je het zou willen weten …

Club 33 Dessert (aka op het moment waarop ik had gewacht)

Helaas was mijn dessert niet het hoogtepunt van de avond. Ik kocht de chocoladetruffel net zo goed geserveerd, dus het was moeilijker dan ik had verwacht en niet extreem soepel.

Maar Ben’s amandelcake was ah-mazing! Ik wil het weer.

Matt kocht de brownie en kwam met een club 33 chocolade bovenop. Dit was waarschijnlijk het allerbeste dessert om te bestellen!

Over het algemeen geloof ik dat het helemaal net zo veel leefde als de hype. Ik vond het leuk – alles.

Voordat we gingen, zocht ik informatie op over de geschiedenis van Club 33 en was zo opgewonden om te gaan! In sommige gevallen wanneer ik overdreven enthousiast word, online niet zo veel als de verwachtingen, zoals dit deed.

Het geheim van Club 33 draagt ​​zeker bij aan het vreugde van echt gaan. Er is echter zoveel ervaring met het ontdekken van de deur tot alle details van de ontwerpen – ik probeerde elke seconde te genieten.

Vraag: Wat is het leukste restaurant waar je ooit bent geweest?
Club 33 zal het waarschijnlijk de rest van mijn leven. Terug naar Taco Bell nu …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Ik ben vandaag gelopen – grappige hardloopbadges

Ik ben vandaag gelopen – grappige hardloopbadges

Ik rende vandaag badge. Grappige lopende memes voor sociale media. stickers en badges voor hardlopers om te gebruiken op apps en

zou suggesties moeten begrijpen voordat u naar Disneyland gaat

zou suggesties moeten begrijpen voordat u naar Disneyland gaat

zou suggesties moeten begrijpen voordat u naar Disneyland 2021 gaat. Disney heropening richtlijnen en info om de allerbeste dag te hebben

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 beste citaten van Hamilton en mijn favoriete delen van het zien van Hamilton Musical persoonlijk in Los Angeles Pantages

Rennen op Marco Island Florida 2021

Rennen op Marco Island Florida 2021

Waar te lopen op Marco Island Florida. Suggesties uitvoeren voor reizen en strandtochten in de zomer. Florida Run Blog en

Reissuggesties en verhalen van de vakantie van San Francisco

Reissuggesties en verhalen van de vakantie van San Francisco

Reissuggesties van San Francisco. Reisbekentenissen van mijn zomerse ontsnapping en voorkeurslocaties in San Francisco California

Eenvoudig datum shake recept

Eenvoudig datum shake recept

California Date Shake Recept Healthy Update! Eenvoudige evenals lichte versie van de traditionele Californische datum shakes in de buurt van Palm Spri

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.