Hallo! Ik ging gisteren met mijn familie in Dana Point, CA. Een vriend gaf me het idee om iedereen walvissen te bekijken als een kerstcadeau voor hen. hou ervan. Dit was een geweldig idee en ik keek meteen op een paar plaatsen op en vond een geweldige deal op Groupon. Ik kocht de tickets (goed voor Flamengo Thuisshirt elke dag) en vertelde iedereen op eerste kerstdag toen we cadeautjes openden. (I wanted to find a toy whale to wrap up OR give everyone a card with a letter spelling W-H-A-L-E W-A-T-C-H-I-N-G and have them figure it out but I forgot that I am not crafty or organized so it ended up just being me shouting at everyone when we waren klaar met het openen van geschenken en ik vergat dat ik hen hierover moest vertellen.)

Dan – dit is essentieel – ik had iedereen het eens met een date om het beste te gaan dan en daar. We kozen de datum en zetten deze op onze kalenders op Kerstmis, dus er was geen ‘Hé, kun je deze datum gaan …’ of ‘Ik denk dat ik verwacht te doen …’ of andere verzwarende reeks sms -berichten waar 8 mensen proberen het te doen plannen maken.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 6
Marathon Training Dag 6. Blogupdate uitvoeren.

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 19 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
01:19

We kozen op 12 februari en ik heb gereserveerd bij Dana Point Surf en Sport. Ik stuurde een uitnodiging via Gmail met het adres en de tijd. en een paar dagen voordat ik een sms stuurde met een aanwijzer met het weer / wat te brengen / adres / tijd.

We hoefden niet echt iets mee te nemen omdat het een ideale dag was, maar ik suggereerde wel: Sunblock / Wind Breaker / Binoculars / Goldfish Crackers om de walvissen voor ons aan te trekken.

We zagen een ton dolfijnen maar slechts 1 Southampton FC Thuisshirt walvis. Het was een grijze walvis die een paar keer gluurde, maar het was moeilijk om hem/haar goed te bekijken. Dus de kapitein gaf ons een ‘walviscontrole’ om terug te kunnen komen !! Ze garanderen dat je een zeezoogdier zult zien en als je geen regencontrole krijgt om gratis terug te keren. Technisch gezien zagen we wel een walvis, maar ze waren erg goed en zeiden dat we allemaal konden terugkeren om het opnieuw te proberen.

Er zijn walvisvakingsbedrijven in Long Beach, Newport Beach en Dana Point. Ik koos voor Dana Wat Sportfishing & Whale bekijken omdat ik van Dana Point hou en veel vond. Het was goed georganiseerd en ik ben erg blij met de ervaring.

Hier zijn een aantal foto’s van de 2 -uurs walviswijkexcursie…. Het was de mooiste dag!

Na de reis ging iedereen naar mijn huis voor pizza, salade en cake. Het is de verjaardag van mijn moeder op dinsdag en we hebben gisteravond samen gevierd.

Ik heb een kokosnoot Dos Leches -cake gemaakt voor de verjaardag van mijn moeder. Ze houdt van kokosnoot. Ik ben dol op experimenteren met recepten, ook al is de 2e richtlijn van hosting ‘Probeer nooit een nieuw recept op een feestje’. Gelukkig kwam dit geweldig uit!

Mijn favoriete kleine persoon hing rond terwijl ik foto’s van mijn cake -creatie maakte. Ze wilde er geen, ze wachtte gewoon geduldig op mij om weer met haar te gaan spelen. Ze is zo’n bepaalde eter. Ik denk dat het enige dat ik haar zag eten een paar druiven en de snoepjes op die brownies (hierboven afgebeeld).

Ik duurde te lang, dus ging ze ELSA krijgen zodat ze samen op me konden wachten. In haar verdediging duurde ik echt lang – het was moeilijk om een ​​goede hoek op de taart te krijgen. Ik hou van haar.

Vraag: Ben je ooit walvissen geweest? Waar?? Zie je walvissen?

Wat is je favoriete soort cake met #1?

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 beste citaten van Hamilton en mijn favoriete delen van het zien van Hamilton Musical in persoon in Los Angeles Pantages

Mijn kerstwens lIST 2021

Mijn kerstwensenlijst 2021

Mijn vakantieverwensenlijst met links naar wat te koop is Cyber ​​Monday. Runner cadeau -ideeën voor het kerstseizoen 2021

zou suggesties moeten kennen voordat je naar Disneyland gaat

zou suggesties moeten kennen voordat je naar Disneyland gaat

moet suggesties kennen voordat u naar Disneyland 2021 gaat. Disney heropening richtlijnen en informatie om de beste dag te hebben

Gemakkelijk date shake Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt recept

Gemakkelijk date shake recept

California Date Shake Recept Healthy Update! Eenvoudige en lichte versie van de klassieke Californische datum shakes in de buurt van Palm Spri

The Supreme Runner Holiday Gift Guide 2020

The Supreme Runner Holiday Gift Guide 2020

De Supreme Gift Guide for Runners 2020 -lijst. Ideeën voor elk type hardloper. Uitrusting, horloges, leuke mokken en meer

De beste van de natuurlijke producten Expo Influencer -favorieten en gezonde voedingsbingo

De beste van de natuurlijke producten Expo Influencer -favorieten en gezonde voedingsbingo

Hallo! De Natural Products Expo (aka #expowest op sociale media) was dit weekend in Anaheim, CA. Het is een substantiële conferentie

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.