Ik heb mijn eerste poging om Kawasaki Frontale Thuisshirt op een rij overleefd, te fietsen en te zwemmen. De fiets was ruw omdat het heuvelachtig was, blijkbaar is mijn stoel veel te laag (Coach Pam vertelde me de laatste training en ik vergat het te repareren!) En mijn versnellingen houden er sterk niet van om te worden veranderd. Dus keerde uiteindelijk een beetje vroeg in het fietsgedeelte om.

We hebben de volledige 200m zwemmen gedaan. Het zwembad waarin ik heb gezwommen, is een zwembad van 25 meter en de lengte zal zaterdag 50 meter zijn. Dat maakt me zorgen, want als ik opzij ga, snuff ik en puffend als de grote slechte wolf!
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Live
00:00
08:21
08:01

Ik ben absoluut niet bereid om deze race snel te voltooien. En ik ben erg bang om mijn fiets rond anderen te rijden die snel gaan en ik ben bang om in het zwembad te stikken omdat ik op dat moment moe zal zijn. Maar dit is een leerervaring. Ik doe deze tri omdat het een instaprace is en ik moet gewoon naar buiten gaan en kijken waar mijn startniveau van nu staat.

Ik kwam om 20.00 uur thuis en gelukkig lag het diner al op tafel. Ik had Ben gebeld en hem gevraagd om Thais eten te krijgen. Ik UNAM Pumas Thuisshirt was nog steeds aan het afronden van de oefening, dus ik vertelde hem niet eens wat hij voor mij moest bestellen.

Op de een of andere manier heeft hij in de loop van de jaren geplukt op het feit dat ik een super btch extreem hoog onderhoud ben als het gaat om eten en hij bestelde precies wat ik zou hebben – tofu met groenten. Helaas heeft deze Thaise plek geen bruine rijst, het enige nadeel van Teeny.

Een vitatop en wat Griekse bevroren yoghurt kwamen daarna tuimelen

Donderdagochtend vanmorgen liep ik 7,75 mijl (gericht op 8). Ik wilde een tempo van 8:45 behouden, maar ik heb het echt moeilijk mee, want vanuit mijn huis is het een geleidelijke helling en bergafwaarts. Ik doe uiteindelijk 9 minuten kilometer uit en 8: 30s terug – wat ik niet denk dat hetzelfde is.

Ontbijt – 2 eiwitten, 1 ei en een bagel.

En nu maak ik mijn favoriete eten af ​​terwijl ik e -mails doorloop. Ik <3 watermeloen voor altijd. PS - Ik deed dit om met Ben te rotzooien en hij werd er veel te blij mee. PPS - Als ik zwanger word, zal ik niet een van die meisjes zijn die gewoon een buik krijgt, dus deze foto is geen indicatie van hoe een preggo -monicaan eruit ziet. Tijdens mijn run vanmorgen keek ik naar huizen en dacht ik na over waar we de volgende keer wonen. Het ding is, ik heb niet het gevoel dat ik een plan van 5 jaar heb, dus het is moeilijk voor mij om je baby's en nieuwe huizen en zo voor te stellen. Denken aan grote levensveranderingen is zo raar, niet opwindend - maar misschien is het omdat we geen plan hebben? Vraag: Heeft u een plan van 5 jaar? ​ ​ Stuur me het werkboek Opslaan Delen is zorgzaam! Deel Tweeten Pin Deel Mail Deel Blijf doorgaan met deze: Run Eat herhaling Instagram Q&A - 21 april Run Eat herhaling Instagram Q&A - 21 april @Runeatrepeat Instagram Q&A Hoe te worden gemotiveerd om opnieuw te rennen na een jaar zonder races en nu uit vorm heb je ooit Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series) Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series) Ik heb me net geregistreerd om de Dopey Challenge uit te voeren! Ik heb geen wroeging van de kopers ... of moet ik zeggen, het wroeging van de hardloper. ik ben De ultieme lijst met hardloopdoelen voor het nieuwe jaar De ultieme lijst met hardloopdoelen voor het nieuwe Barcelona Thuisshirt jaar

De ultieme lijst met hardloopdoelen voor 2022. Nieuwjaar Run Doelen Werkboek Gratis gids om uw beste hardloopdoelen tot nu toe te stellen!Wat de annulering van Boston Marathon betekent voor hardlopen – podcast 125

Wat de annulering van Boston Marathon betekent voor hardlopen – podcast 125

Hoe de Boston Marathon in 2020 alle hardlopers annuleerde. Zal je race virtueel zijn? Mijn dag op lange termijn en bo chaning

Het beste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Het beste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Hoeveel mijl liep ik dit jaar. De beste races en looptips allemaal in één bericht! Bekijk het totale aantal mijl en Calo

Rennen op Marco Island Florida 2021

Rennen op Marco Island Florida 2021

Waar te lopen op Marco Island Florida. Tips voor reizen en Summer Beach Trips. Florida Run Blog en

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.