door de mens gemaakte zoetstofziekte; een nieuw ras van ziekte
door S. D. Wells

(NaturalNews) door de mens gemaakte zoetstofziekte (ASS) vegen door Amerika, en treft tientallen talloze consumenten, evenals de westerse geneeskunde bellen het alles wat het werkelijk is, om ervoor te zorgen dat artsen dure farmaceutische producten kunnen voorschrijven en opzetten en opgezet “Controleer” bezoeken voor het naleven van weken.

Noem het terugkerende hoofdpijn, ondraaglijke migraine, depressie, angst, spiermassa pijn, artritis flare -ups, zoemen of rinkelen in de oren, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, prikkelbare darmsyndroom (IBS), Crohn’s ziekte, zelfs zure reflux, hoe dan ook Telefoon noemt het ASD, of het individu kan stoppen met het consumeren van synthetische zoetstoffen, en dan niet routine veel meer artsenbezoeken.

De symptomen van ASS kunnen ‘s nachts wijzigen, afhankelijk van hoeveel chemische zoetstof je consumeert, en welke. Sommige combinaties zijn bijzonder giftig. Consumenten kunnen gaan van migraine -hoofdpijn naar braken of van gezichtsproblemen naar een maagklachten. Veel mensen ervaren centrale angstige systeemstoornissen, krampen, angstige spiertjes en abnormale reflexen.

Het begon allemaal toen Ronald Reagan in 1980 aantrad. Hij beëindigde onmiddellijk het hoofd van de FDA, onder UNAM Pumas Thuisshirt advies van Donald Rumsfeld (destijds CEO van Searle Pharmaceutical), evenals Dr. Arthur Hull Hayes, Jr., Jr., Jr. Geautoriseerde aspartaam. Het was het decennium van de rage van het dieetplan, evenals Rumsfeld en zijn kiezers verdienden een hoop geld van de door de mens gemaakte zoetstof die al tientallen jaren was verboden vanwege de resultaten van het laboratorium dat Japans Voetbalelftal Thuisshirt bewees dat het kankerverwekkend was. Het exact hetzelfde FDA -besmette goedkeuringsproces bood de methode voor Sucalose in 1991, evenals vervolgens Sorbitol in 2003.

Gulf War Syndrome in het algemeen ASS

Het is geen toeval dat een golf van fibromyalgia -situaties de Amerikaanse troepen raakt tijdens de Golfoorlog. Studies hebben blootgesteld dat het drinken van frisdranken dieet in de 120 graden warmte ernstige gezondheids- en wellness -repercussies veroorzaken. Het werd slim gekalkt onder de overkoepelende term ‘Gulf War Syndrome’, maar exact dezelfde problemen gebeuren nu voor troepen in Irak en Afghanistan nu.

Het is ook geen toeval dat 4 van de 5 fibromyalgie -situaties van invloed zijn op vrouwen, die veel meer kans hebben om voedingsplanvoeding te eten en drankjes in dieetplan te nemen dan mannen. Bijna alle kauwgom en ademmuntjes zitten boordevol door de mens gemaakte zoetstoffen.

De prominente verklaart dat “er in geen enkel soort van bepaald product is” er in geen enkel soort verzoeningsmiddel is om gezondheids- Cruz Azul Thuisshirt en welzijnsproblemen te veroorzaken “is een leugen, met name nu er in 2011 synthetische zoetstoffen zijn in meer dan 25% van al het eten, drinken, tandvlees als en snoep beschikbaar. Deze cumulatieve impact heeft ASS geproduceerd, evenals dankzij bit of geen richtlijn van chemische middelen in voedsel, het gaat niet snel weg.

Er is geen voorgeschreven medicijn, en er zal er nooit een zijn, die de problemen geneest die door de mens gemaakte zoetstoffen te maken hebben. In feite worden meer dan 70 procent van de gerapporteerde situaties van fibromyalgie, chronische depressie, IBS en zure reflux geactiveerd door het consumeren van chemische middelen die door de FDA zijn geautoriseerd voor consumptie.

Kanker kan het verre, langetermijnresultaat zijn van het consumeren van chemicaliën, maar ASS is het gevolg op korte termijn, en het is uiterst ernstig. Als u naar receptmedicijnen wilt om deze ‘chronische aandoeningen’ te verhelpen, ervaart u zelfs veel meer side -impact van de geneesmiddelen op recept, evenals misschien ergere dan u al.

Het geweldige nieuws is de remedie voor door de mens gemaakte zoetstofziekte is absoluut gratis en omvat geen arts, geen gezondheids- en wellnessverzekeringsdekking co-pays, en heeft nul bijwerkingen. Hier is de truc remedie voor ASS: gooi je suiker gratis kauwgom en snoep weg, evenals dan dan alle voedingsmiddelen en drankjes die je hebt die zowel “licht” als “nul” hebben geïdentificeerd. Bekijk de labels op alles, zodat u alle door de mens gemaakte zoetstoffen uit uw producten kunt filteren, waaronder aspartaam, sucralose, sorbitol, ACESULFAME-K, asparaginezuur en saccharine.

Als een afwisseling voor het vergiftigen van jezelf, probeer Xylitol of Stevia in kopen om calorieën te snijden, of eet gewoon veel meer biologische groenten! Als problemen aanhouden, neem dan een lijst van wat u deze week hebt gegeten, naar uw natuurgeneeskundige of voedingsdeskundige om te analyseren. Vergeet niet dat als je ziek wordt van beschimmeld brood, niet op zoek is naar een voorgeschreven medicijn om je te verhelpen, stop gewoon met het eten van beschimmeld brood.

Leave a Reply

Your email address will not be published.