Hallo !! Ik hang momenteel rond in Kashima Antlers Thuisshirt het huis van mijn ouders, hou van alle honden hier. Ik ben een groot dier, dus Leicester City Thuisshirt ik ben super enthousiast om met de ASPCA aan dit opmerkelijke project te werken. De groep is de belangrijkste sponsor van de Rock N Roll Los Angeles Halve Marathon …

ASPCA betekent de American Society of Prevention of Cruelty to Animals. Helaas zijn er de laatste tijd een aantal echt waardeloze aanvallen op honden geweest. Dus tussen dat en mijn liefde van alle dingen harig behalve mijn eigen harige benen, zou ik je willen aanmoedigen om lid te worden van Team ASPCA en de RNR LA Juventus Thuisshirt Half Marathon met hen te runnen. De groep verhoogt geld om levensreddende diensten te bieden voor dieren in de VS.
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

Volgende
Golden Retriever neemt zijn pillen niet!
02:19

Live
00:00
08:21
08:01

Er zijn info -vergaderingen om lid te worden van het RNRLA -team in Zuid -Californië, maar de ASCPA is een nationale organisatie die overal dieren helpt.

Ga hierheen en meld je aan voor wat informatie over het toetreden tot het team. Gebruik code runeatrep75 en ontvang gratis registratie om lid te worden van het team. (Voer het onderaan de aanmeldingspagina in.)

De lieve mensen van de ASPCA geven één RER -lezer een slabbetje voor de RNR LA Half Marathon 25 oktober !!

Ik heb deze race een paar jaar geleden uitgevoerd en het is geweldig! Omdat het zo dicht bij Halloween is, is iedereen in feite gekleed in kostuum. Het is super leuk en er is veel publieksondersteuning.

RNR Los Angeles Half Marathon -wedstrijd

Om binnen te komen: laat een reactie achter op dit bericht met je favoriete dier.

Voer alleen in als u 13,1 mijl kunt rennen in Los Angeles 25 oktober. Sluit vrijdag 8 uur PST. En overweeg om u in beide manieren aan te melden voor het team om de oorzaak te ondersteunen!

Dit bericht is in samenwerking met de ASPCA alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.