te verbeteren wanneer ik in het seizoen train en op het veld snel op het veld wil blijven, oefeningen die de kracht en prestaties verbeteren, zijn het brood en de boter van mijn trainingen. Naast het doen van track- en veldsprints met mijn trainer Seon Holmes om de reactietijd, explosiviteit en snelheid te verbeteren, integreer ik functionele krachttraining in mijn trainingen.

Van stappen ups en lunges tot crunches en slee duwt, de oefeningen hieronder houden me op mijn spel wanneer ik niet vanuit de driepuntslijn fotografeer. Deze functionele bewegingen helpen me de explosieve beenkracht te ontwikkelen die ik nodig heb om van richting op het veld te veranderen en tegelijkertijd functionele sterkte en stabiliteit te ontwikkelen.

Hieronder staan enkele van mijn favoriete bewegingen voor het veld.

Halte

Video speler

00:00
00:00
00:10

Ik ben dol op deze oefening omdat het niet alleen werkt op coördinatie, kracht en explosiviteit, maar het rek- en verhoogde bewegingsbereik stelt me in staat om te werken aan flexibiliteit in mijn onderrug en hamstrings. Als je nieuw bent in deze beweging, gebruik dan geen gewichten. Als u meer intermediair bent, richt u dan naar halters van 10 pond. Als je een topsporter bent, gebruik dan 25-pond halters.

Routebeschrijving:
1. Ga staan met je torso Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt rechtop en houd een halter in elke hand vast.
2. Stap je rechterbeen naar voren van ongeveer twee tot drie voet en laat je lichaam zakken totdat je rechterdij parallel aan de vloer is (ervoor zorgen dat je rechterknie je tenen niet overtreft).
3. Adem uit Deens Voetbalelftal Thuisshirt terwijl u door uw rechterhiel drukt om terug te keren, waardoor uw linkerbeen naar voren komt om uw rechterkant te ontmoeten. Voor een extra uitdaging til je je linkerknie naar je borst voordat je naar voren hangt met je linkerbeen.
4. Alternatieve benen en herhaal voor herhalingen. Voltooi 4 sets van 8-10 herhalingen.

Kraken

Video speler

00:00
00:00
00:10

Een sterke kern is essentieel voor balans en stabiliteit, twee dingen die ik absoluut nodig heb op het veld, dus ik neem talloze AB -oefeningen op tijdens mijn trainingen. Een van hen is de volgende variatie op een crunch.

Routebeschrijving:
1. Leg op je rug en hef je benen op zodat je schenen parallel aan de vloer zijn. Houd je armen recht aan je zijde.
2. Betrek je kern door je navel aan je wervelkolom te trekken en je rug in de mat of grond te drukken.
3. Terwijl je een sterke kern behoudt, knip je je lichaam naar je benen door naar je hielen te reiken. Pauzeer iets aan de bovenkant en laat jezelf weer naar beneden zakken. Streef naar 3 sets van 20 herhalingen.

Prowler Sled Push

Video speler

00:00
00:00
00:11

Slede trekken en duwen helpt bij het ontwikkelen van sterke punten in de hamstrings, bilspieren, kern, quads en kalveren. Ik gebruik slee oefeningen om geconditioneerd te blijven en kracht op te bouwen. Het gewicht dat u kiest, moet een uitdaging aanvoelen, maar niet onmogelijk. Beginners moeten alleen de slee gebruiken (geen extra gewicht). Tussenproducten moeten 20-45 pond toevoegen, terwijl die meer geavanceerd 45-90 pond aan de slee moeten toevoegen. Elite-niveau atleten kunnen meer gewicht toevoegen. Als u dit apparaat in uw plaatselijke sportschool hebt, probeer het dan eens.

Routebeschrijving:
1. Laad de slee met uw gewenste gewicht.
2. Leun in de slee en strek je armen naar voren. Houd een betrokken kern en neutrale wervelkolom.
3. Breng je rechtervoet naar voren met de bal van je voet in contact met de grond en druk stevig en sterk om jezelf naar voren te brengen.
4. Terwijl de slee begint te bewegen, breng je je linkervoet naar voren om je momentum te behouden en met elke stap sterk vooruit te rijden. Voltooi 5, 30 seconden lange runs.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact Club Tijuana Thuisshirt op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins is een professionele basketbalspeler in de National Basketball Association. Hij is in zijn 5e seizoen met de Minnesota Timberwolves. Hij werd geboren en getogen in Vaughan, Ontario en ging naar de universiteit aan de Kansas University. Hij werd geselecteerd #1 in het NBA -ontwerp in 2014. Hij ging naar Win Rookie of the Year, omdat hij de eerste Canadees was die die onderscheidingen won. Hij komt uit een grote, atletische familie. Zijn moeder was een Canadese Olympische sprintkampioen en zijn vader speelde in de NBA. Persoonlijk heeft hij een carrière -gemiddelde van 19 punten 4 rebounds en 2 assists per wedstrijd. Hij is de 4e jongste speler in de NBA -geschiedenis die 3.000 en 4.000 punten scoort en de 4e speler onder de 22 in NBA -geschiedenis om opeenvolgende 40 -punts games op te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.